Fy f…n!!

 Så här kan det gå för de små rådjuren i byn när inte folk kan hålla sina hundar bundna!

7 kommentarer

 1. Inger H

  Inte fint alls…
  Folk ska hålla rätt på sina hundar och om de smiter/rymmer så får man göra sitt yttersta för att få tag på de, fast jag vet att det är väldigt många som skiter i att leta hunden…den får komma hem när den vill!!!!

 2. Sören Agnemo

  Polisanmälan ? Även om det är glest med poliser i glesbygd så kanske det ska anmälas. Det bor väl en polis i Ammarnäs ?

 3. Mona Holmlund

  Tack Kinna för att du skriver om rådjuren och löshundarna det är ju för djävligt att vi ska ha hundägare som fullständigt skiter i vad hundarna ställer till med .

 4. Gela

  Nämen va fähundan..ser riktigt otäckt ut, stackars råddjur. Som hundägare borde man väl vara intresserad av att ha sin/sina hundar under uppsikt så att den/dom inte ställer till med dylika saker. Å jag som e så hundrädd kommer inte att våga gå så värst långt från bron då jag är i Ammarnäs:)

 5. Pernilla

  Usch, riktigt trist. Vi fick jobba med våra barn så att de vågar sig ned på ”byn” efter att ha blivit skrämda av en lösspringande hund strax efter vi köpte stugan. Svårt också när man inte vet vem som äger hunden, då kan man inte ta kontakt med ägaren heller. Hoppas att många läser det du skrivit Kinna och tänker till lite!

 6. Marléne

  Men fy så hemskt…. finns inte ord… men Lo´n stryker ju också omkring i byn så då har dom 2 hot då… stackars rådjur…
  Men borde det inte vara lätt att spåra vilken hund det är och därmed hitta ägaren… nåt för någon bra jägare som kan spåra..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.