Fel kabel!

Onsdag förra veckan  gick vår huvuddator, den som styr våra kassor och där vi kör alla rapporter, sönder!! Vi fick stänga butiken för några timmar medans vi med hjälp av support kunde föra över databasen från huvuddatorn till kassa 1. Inte roligt alls! Igår fick vi den nya datorn så igårkväll skulle Lennart koppla in den. Tror ni det gick bra? Nej, det följde nämligen inte med någon kabel som ska vara mellan skärm och dator och den som vi hade passade inte!! Snacka om att man blir frustrerad. Nu får vi vänta ytterligare ett par dagar innan vi kan återgå till det normala. Många rapporter är borta så vi får väl se hur jag får det med bokföringen????

Nåja, idag är en annan dag och jag är ledig! Meningen är att det ska bli en skidtur upp till Ravdautj tillsammans med Bettan, först en promenad med hunden så jag får känna på väder och vind!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.