Min lediga Torsdag

 Steg upp före  klockan sex i morse för att jag skulle åka med bussen ner till Sorsele klockan sju! Här var det då åtta grader kallt. Vi var fem personer som åkte härifrån efter en påstigning i Kraddsele så blev vi sex, men innan vi kom fram till samhället så var bussen ganska full. Måste säga att efter den näst sista påstigningen av barn så blev det gode livat inne i bussen!

Väl framme så steg jag av för att ta morgonsfikat på X:et, men gud va kallt det var, fick höra att det var runt tjugo grader, så det var skönt att komma in i värmen.  Där fick jag sällskap av en trevlig och pratsam man. Tiden går fort då man har trevligt! Gick sedan och bankade pengar innan jag gick till Vega för klippning. Nu är jag kortklippt igen, skönt!

Efter mitt besök hos frissan så blev det besök hos Pia`s, inte bara besök utan det blev naturligtvis klädprovning också! Hittade en top och en klänning som jag inte kunde motstå!

Sedan buss direkt hem och här blev det då ut med mattorna, dammtorka och dammsuga, planterade om tre blommor, gjorde lönerna och lagade middag. Jag tycker att det är perfekt att ta morgonbussen ner för då går bussen hem klockan elva och jag är hemma tjugo över tolv, då har jag i stort sett hela dagen kvar då jag kommer hem!

Nu väntar sängen! God Natt och Sov Gott!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.