Gomorron, gomorron!

 Nu är det lördag igen! Kan inte förstå hur himla fort veckorna flyger iväg. Här är det 13,2 grader ute och det är ju en ganska lämplig temperatur. Fyra-fem skotrar har kört förbi på väg till fiske i Bertejaur eller Bissan, förstår jag. Kjellan preparerar Svennes Skidspår med pistmaskin. Lennart har gått ner för jobb i butiken och jag sitter här en stund till innan morronspromenaden med Nasto.

Igårkväll var det fisketävling, Lakafestivalen, för vilket år i ordningen vet jag faktiskt inte.  Jag och Lennart har väl  varit med i fem, sex år och aldrig fått någon lake. Men till min stora förvåning så fick jag en igår. I eftermidddag är det så prisutdelnng och middag på Wärdshuset och då ska det bli spännande att höra om jag vinner 1:a pris eller om det var någon annan i damklassen som också fick fisk. 

Jag återkommer med rapport om hur många som deltog i tävlingen, ett arrangemang som ordnas av Ammarnäs FVO i samarbete med Wärdshuset . Det är så mysigt där nere på isen när man ser allt folk gå med lysande pannlampor och alla eldkorgar som lyser upp och igår var det inte så kallt heller men  dåligt med napp så två timmar kändes för länge! 

Nu är en annan dag, fylld med nya möjligheter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.