Uppdatering

 Nu gör jag en uppdatering av Lakafestivalen i Ammarnäs!

Ikväll var det prisutdelning och middag på Wärdshuset.  Då fick jag veta att ett 70-tal hade anmält sig till fisketävlingen igårkväll! Det är mer än bra! Med detta ser vi också att så fort det  är någon aktivitet i byn så kommer det folk! Kul!

Tillbaks till prisutdelningen. Mattias Oskarsson fick första pris i Herrklassen, jag Kinna Persson fick första pris i Damklassen och lilla godingen Halvar Sjöström fick första pris i Ungdomsklassen. Jag vill inte kallas för patriotisk men jag kände faktiskt spontant att det var kul att vi detta året var Ammarnäsbor som vann! Inte för att jag missunnar någon annan att vinna men det var våran tur i år!

Mitt pris blev en medalj som ser ut som en fisk snidad i trä och med en skinnbit där det är ingraverat 1:a i Damklassen 2013, 500 kronor i kontanter och en jättefin filékniv!

 Jag tycker det är jättebra gjort av dom som anordnar denna tävling år efter år. All heder åt Ammarnäs FVO och Wärdshuset! Tänk vilket jobb dom gör, tigga ihop alla dessa priser, lägga ut krokar för att få lake till middan,och att sedan laga till maten plus mycket annat. Jag vet själv som ideell arbetare inom annan förening att det ligger mycket arbete i att genomföra arrangemang och att det då liksom blir lön för mödan när det kommer folk till dessa arrangemang!

Tusen tack till alla inblandade! Nästa år ska jag få en större lake, jag lovar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.