Hemma sedan i fredagskväll

 Ja, då var vi hemma igen! Vi kom redan i fredagskväll så jag har hunnit jobba både igår och idag. Efter en fantastiskt bra vecka i Puerto Rico så kändes det också bra att komma hem även om jag i ärlighetens namn skulle ha kunnat tänka mig en vecka till i sol och värme!  Jättenöjd över detta ställe så vi har redan bestämt oss för att det blir samma resa nästa år vid den här tiden.

Roligt också att komma hem och se så många besökare här i helgen! Nu börjar säsongen, åtminstone torsdag-söndag varje vecka fram till sportlovs- och påskveckan då det blir ännu mera besökare.

Igår hade Hembygdsföreningen årsmöte och jag sitter kvar som ordförande ett år till, sedan får vi se om jag fortsätter. Har i alla fall bestämt mig för att inte längre vara kvar i styrelsen för Destination Ammarnäs och det känns skönt,  det räcker för mig att vara aktiv i en styrelse! 

Strålande väder igår, lite mera grått imorse men skönt ute, gick en promenad upp till liften och skoterleden ner till Tjulån och upp till Gunilla på hotellet och drack kaffe och surrade en stund innan jag gick hem. Hade det varit bättre väder hade jag nog tagit på mig skidorna och åkt en sväng men jag tyckte att det var för grått och tråkigt för att göra det . Gissa om solen kom fram på eftermiddagen? Jo visst, det blev jättefint då jag skulle ner och jobba…..grr. Men det kommer fler bra dagar och någon av dom ska väl passa för lite skidåkning!

Nu snöar det för fullt ute och det är sex grader!

Ja, det var en liten uppdatering från mig till er där ute som följer min blogg. Ha en fortsatt bra kväll, själv ska jag lägga mig under en go filt på soffan och se "Så ska det låta", känner mig lite frusen och hostar, hoppas verkligen inte att jag ska bli förkyld!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.