Host, host på er!

 Jag som har varit bergsäker på att jag skulle klara mig från att bli förkyld, har nu åkt dit! Hostar och snorar, huvudet i ett vakuum (mer än vanligt), inget roligt alls. Men det går över, om några dagar är det bra igen. 

Imorse hade vi 30 grader här, en kall men strålande dag har det varit, nu är det 14,5. Vad skönt det känns i kroppen när vi nu går mot allt ljusare tider! Att det är kallt på nätterna gör ju inget.

Har hållit mig hemma stor del av dagen, var ner och jobbade ett tag då vi fick varorna och sedan har vi haft två besök, bl a av en tjej från Kalmar som ville se och höra hur det var att driva affär ute på landsbygden. Trevligt!

Läste en bra insändare i VK idag som handlade om flygplatsen i Gunnarn och frågan var varför det ska kostas på att bygga ut flygplatsen i Vilhelmina för massvis av pengar när det finns en befintlig och en mycket bra flygplats i Gunnarn? Ja, det kan man ju fråga sig! Gunnarns flygplats skulle ju klara av stora flygplan och hela inlandet skulle ha glädje av den!

Nu måste jag gå och fixa middagen färdig! Hejdå och ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.