Inte längre än 2km

 Nu vet jag att man inte behöver fara längre än 2 km och bo i en stuga för att känna att man är ledig!

I fredags så sa jag till Lennart -Imorgon efter jobbet packar vi en picknickkorg och far någonstans och grillar och har det gott! Då sa han direkt vi far upp till Niclas och Marias stuga och det vi gjorde.

Jag promenerade dit med Nasto medans Lennart gjorde en premiärtur med motorcykeln och sedan kom han dit upp med fyrhjulingen ( Det måste vara hjul eller skoterskidor under Lennart för att han ska komma sig någonstans!) 

Vi satte oss i lä där ute och njöt av solen så länge den var framme, då den inte var det så var det kallt i luften. Efter en stund så gick vi ner och kollade lammen och dessa underbara små killingar

Gick in och hälsade på Maja och Assar en snabbis innan vi gick upp till stugan för att grilla och äta. Efter en god trerätters middag så såg vi TV en stund och lyssnade på hockeymatchen på radion innan vi nöjda gick och la oss.

 Vi vaknade imorse pigga och utvilade, tyvärr så var inte solen framme så vi kunde sitta ute på altan och dricka vårat morgonskaffe men det gick bra ändå. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.