Minisemester

Ja, nu är jag i Boden! Efter ett tandläkarbesök i Sorsele och några ärenden utförda i Arvidsjaur körde jag raka vägen till Marcus för att kolla hans nya lägenhet i Boden. Inte lätt att hitta men han kom ut och visade hur jag skulle köra in på området. Efter kaffe hos honom så åkte vi ner till Ewa, hon hittade vi på Smörblomman (lekparken) med söta Ottilia, en söt 7-årig flicka, som varit hos Ewa under dagen.

Jag ringde Curt och bjöd in honom på middag tillsammans med oss tre på Ming. Mysigt att sitta och umgås och prata med varandra, tyvärr så hade Marcus inte tid att vara med oss så länge för han skulle på fotbollsträning, men han kommer att vara med oss idag istället.

Dom måste sakna mig hemma för både Lennart och Gunilla har ringt på morron 🙂 🙂

I eftermiddag bär det av till Harads. Först till familen Norberg och sedan middag i Bodträskfors hos Helena och Kent i deras stuga. Ska bli riktigt spännande att se stugan som dom har hållit på att renovera så mycket. Jag såg den ju för ett år sedan när dom just hade köpt den och börjat renoveringen!

Sov till kvart i nio i morse!! Trodde inte det var sant men skönt att vakna utvilad!

Nu blir det nog stan hela dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.