Rensa ut det gamla!

 

 

Igår kväll efter jobbet skulle jag gå upp till Gunilla och Ewa i Aitelnas. Hann en bit hitanför Gulitsbäcken då kom Gunilla och mötte mig med 4-hjuling så jag fick skjuts ända fram till stugan där Ewa hade förberett för Surströmmingsmiddag. Oj, vad gott det var! Älskar strömmingar med mycket rom i och det var flera i den här burken! Sedan spelade vi kort tills det var dags att gå i säng. Vaknade i morse till lukten av uppgjord eld i kaminen och nykokt kaffe, en härlig känsla! Steg upp och fikade och sedan satt vi och löste korsord i varsin tidning innan vi klädde på oss för att gå ut och börja rensa och städa ute i bodan. Så här såg vi ut, jag och Gunilla, för att ta itu med detta arbeteAitelnas 21-22 aug 2013 003

Vi trodde att det skulle vara mycket värre än vad det egentligen var!Nu var det  inget råttskit och inte så mycket damm heller. Det blev ett fullastat fyrhjulingssläp som nu skall lämnas på Återvinningscentralen. Det känns skönt att det är gjort.

Det var fruktansvärt blåsigt till och från under dagen men underbart vackert!Aitelnas 21-22 aug 2013 005

 

Dino var också med, han fick följa mig hem och göra mig sällskap då jag gick ner Aitelnas 21-22 aug 2013 006

Visst är det gott med kaffe när man kokar det över eld ute?Aitelnas 21-22 aug 2013 008

Ja, det är alltid mysigt att besöka Aitelnas och extra mysigt när jag får vara tillsammans med mina systrar 🙂 Det blir många skratt vill jag lova 🙂

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.