Tjejkväll!

Godmorgon på er alla! Hoppas att dagen börjat bättre för er än vad den gjort för mig! Då jag visste att Lennart skulle komma hem med älgkött så avfrostade jag frysboxen och nu på morron gick jag ner och rengjorde den ordentligt och satte igång den……PANG! så small det till och det bara bolmade ut rök från boxen…..så nu har vi ingen frysbox längre, tyvärr, men Hasse och Annevi i Sorsele blir säkert glad över det 🙂 🙂 Vi får lov att beställa en ny av dem!

Nåväl om inte denna morgon börjat så bra så var i alla fall gårdagen desto bättre! Jättefint väder, varmt och soligt och höstens färger bara sprakade

 

                           asp 002

 

 

 

Jag bjöd Ewa, Gunilla och Kristina att komma till mig igårkväll, vi skulle se V75 och sedan äta en enkel middag, missade att se travet för det var så härligt att sitta ute på altan i det fina vädret. Jättekul att ha Kristina på besök, minns inte när vi sist umgicks en hel kväll, vi var ju alltid tillsammans förr när vi för hundra år sedan var ung 🙂 Vi åt en god Tacopaj, (receptet taget från senaste Allas) rekommenderas!

                       Tjejkvall 001-crop

 

 

Det blev rätt så sent i natt så jag var väl inte precis jättepigg imorse men vi hade en underbart trevlig kväll tillsammans! Tack mina vänner det här ska vi göra fler gånger!

                                  Tjejkvall 002

 

 

 

2 kommentarer

  1. ewa

    Tack för en mycket trevlig kväll med god mat och dryck,många glada skratt.Tur vi fick låna en ficklampa så vi hittade hem i mörkret,var väldigt svart 🙂 Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.