En jättetrevlig kväll

Vi har haft en trevlig kväll tillsammans med våra goda vänner från Tyskland! Synd bara att tiden dom är här i Ammarnäs går så fort 🙁 Imorgon reser dom hem igen men vi har ätit en god middag och haft en jättemysig ”sistakväll” tillsammans 🙂

sandra o kikki 006

Kikki med sitt härliga skratt! Man blir glad bara man hör henne skratta 🙂

sandra o kikki 005

 

Bernd! -Synd att du inte var med men snart är Sandra hemma hos dig igen 🙂

sandra o kikki 004

 

Vi åt något så ”himmelskt” gott och jag rekommenderar att ni går in och googla på ”Vinbärsstek med himmelsk sås” och jag lovar att ni kan bara inte misslyckas med detta recept och såsen är……..just ”himmelskt god”!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.