Ang leden till Långflyttje

Osvald, som är ”banläggare” ville att jag skulle göra ett tillägg till blogginlägget ”Långflyttje”. Han menar att leden inte skulle ha blivit utan hjälp av följande personer som röjde leden: André Wollan, Henrik Sjöberg, Isak Långberg, Mihkal Skum och Arne Brandell. 

                          Langflyttje 16 okt 2013 042

Visst, jag håller med, men personligen står jag fortfarande fast vid att utan Osvalds brinnande intresse och hans kunnande om hur man ska lägga en led på bästa sätt skulle det aldrig bli sådana här fina vandringsleder som det kommer att bli här i Ammarnäsområdet!

Ska också tilläggas att det är Länsstyrelsen med bl a Thomas Stafjord i spetsen som bekostar ledarbetet.

Langflyttje 16 okt 2013 019

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.