Sol, sol strålande sol!

Vilket fint väder vi har idag! Solen lyser från en, så gott som, klarblå himmel! Det gäller att njuta nu av sådana här dagar, solen visar sig inte så länge till!

I fredags började dom med renskiljning i Biergenas och håller på fortfarande. Sameföreningen har haft middagar på Samegården, fredag och lördag. Fredag var det Köttsoppa och igår Palt, både potatis- och blodpalt, dessutom Dagnys hembakta mjukkakor. Så i helgen är det många som har sluppit laga middag bland annat jag 🙂

Nu ska jag gå ut och njuta av det vackra vädret och samtidigt gå och tända ett ljus på Pappas grav!

En kommentar

  1. Robert backman

    Hej ! Spännande att se vad bävrarna äter;… Här nere i fjollträsk” Nacka ; järla sjö e det björkarna som får stå kvar orörda!!Faktiskt! Mkt bäver i innerstan (sjön ); nästan”””.Mest vide o asp som de tar ner hur mkt som hellst över en natt; Saltsjöbanan fick stänga då flera stora aspar fällts över t-banespåret!!har många foton på dem ; från morgon o kvällstimmarna ….
    Är ofta uppe hos er” o jagar ripa + faktiskt njuter så mkt av Er underbara natur ! Lev väl & God Jul ….. Tiden flyger iväg….. Hälsning Robert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.