Ledig dag

Sitter vid köksbordet med tända ljus och framför mig har jag en sådan fin blomma som Peter och William hade med sig när dom kom och hälsade på igår kväll!

 

Idag är jag ledig så jag ska pyssla på med lite bakning, matlagning, städning m m, men först en promenad med hunden. Vi har 4,8 minus och fortfarande inte så mycket snö, ca 25-30 cm. Det måste snart komma mer så att slalombacken kan öppnas.

Ja, nu är det inte många dagar kvar till Julafton! Vi blir nio personer här hemma under helgen, trevligt 🙂 först bestämde vi att vi skulle vara hemma på Julafton men nu har vi ändrat oss, vi äter Julbord och myser med många andra på Ammarnäsgården! Det ska bli en upplevelse! Att maten kommer att bli god, det vet vi för deras kock Töje lagar så himla god och bra mat!

Nej, nu kan jag inte sitta här längre för då fastnar ändan på stolen! Ha en bra dag alla för det ska jag ha 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.