Morgonpigg!

Idag steg jag upp extra tidigt, redan strax före sex, då var det jättegrått ute, såg inte någonting över talltopparna här utanför men sedan har det ljusnat mer och mer så det verkar ska bli en frisk och härlig dag. Vi har faktiskt minus 13,7 och det känns bra!

Få se om vi kommer oss till Aitelnas någon helg framöver, det har antingen varit dåligt väder eller något annat som gjort att vi inte kunnat fara dit och njuta av lugnet där. Men det är ju flera helger kvar av denna vinter så jag ger inte upp ännu 🙂

 

 

 

En kommentar

  1. ewa

    Åh vad jag längtar hem,hoppas veckorna går fort så det blir påsk 🙂 Här har vi sol och -9gr,varit på en härlig promenad på morron! Kram <3 Syster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.