Vi som bor i Ammarnäs bor mitt i Paradiset!

Idag, efter 13 dagar på raken, så har jag varit ledig 🙂 Skön känsla och dessutom ett underbart vackert väder! Hela veckan har jag varje dag sagt att -”hoppas det är lika fint väder på torsdag för då är jag ledig” och det blev så. Jag hade redan bestämt att jag skulle åka upp till Tjulträsk för att åka lite skidor då, så det gjorde jag. Åkte först på sjön och sedan skulle jag åka lilla Vasaloppsspåret, tänkte jag, men ack vad jag blev besviken när denna syn mötte mig

27 mars 2014 005

 

Spåret var inte uppkört så jag kunde inte åka. Att åka efter skoterleden ville jag inte heller eftersom det inte är lika roligt så jag, på dåligt humör, vände för att åka hem igen!

Det dåliga humöret höll inte i sig så länge, vem kan vara på dåligt humör när det är så vackert där uppe, det var både skoter- och skidåkare som njöt av det vackra Tjulträsket.

27 mars 2014 004

27 mars 2014 006

 

Nå, i alla fall så åkte jag hem och satte ut solstolarna på altan och där ute fördrev jag resten av min lediga dag! Jag har ju svårt för att sitta stilla nå länge så jag passade också på att putsa fönstren och börja sticka sockor till ”Lillan”, mitt nyaste barnbarn,  som blev 1 månad idag 🙂

Jag har verkligen njutit av denna dag och min förhoppning är att detta fina väder ska fortsätta för på lördag eftermiddag SKA vi till Aitelnas och vara där till söndag förmiddag!

 

7 kommentarer

  1. kinna

    Thomas! Då får vi hoppas att chefen är på ett bra humör 🙂 Du är också varmt välkommen käre Systerson 🙂

  2. Carina

    Hej Kinna !! Hoppas att ni får fara till Aitelnas…Paradiset på jorden 🙂 Jättefina bilder du tar !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.