Barnaktivitet och god middag

Oj, vad mycket folk vi har i Ammarnäs nu! Många, många glada och nöjda påskfirare förgyller vår tillvaro i byn! Tack för att ni vill komma hit till oss!

Vi hade varudag idag, 16 skrindor med varor som skulle ut i butiken. Fick extra hjälp av Marcus och det var bra, vi bestämde oss för att åka direkt från jobbet och till hotellet för att äta middag där istället för att laga mat när vi kom hem. Funderade när vi närmade oss hotellet och fick se en hel del bilar parkerade, dels på parkeringen framför  hotellet och sedan på vardera sida av vägen vad som hände innanför väggarna där inne.

Jo, det visade sig att Naturum hade sin onsdagsaktiviet för barnen, Äggmålning!

sortiment o 16 april 2014 027

 

Nu var det inte bara barn som var där utan även föräldrar och föräldrars föräldrar. Jag tänkte att gud va kul det skulle vara om alla dessa barn bodde här i byn 🙂 Nu ger inte bilden full rättvisa för det var mycket mera barn än vad bilden visar.

Nå, vi åt jättegott och njöt av att sätta oss vid bordet och bli serverad god mat som kocken Töje tillagat, han är fenomenal på att laga god mat. Väl hemkomna så dök familjen Norberg upp och sedan Kent och Helena som ska bo hos oss under denna helg.

 

Så här ser Tjulån ut idag

sortiment o 16 april 2014 026

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.