Helt otroligt!

Idag kom en kille in och berättade att han hade hittat min blogg på nätet och börjat läsa den, det gjorde att han blev så inspirerad av Ammarnäs att han bara var tvungen att resa hit  från Linköping där han bor. Hade aldrig varit längre norrut än Umeå, så fjällen hade han aldrig sett förr.

Hade han inte hittat min blogg så hade han inte varit här 🙂

Jag känner mig minst sagt hedrad och förvånad!

 

8 kommentarer

 1. Johanna

  Så roligt! Men jag är inte förvånad…. 🙂 Längtar alltid till Ammarnäs när jag läser din blogg! (men så är jag ju visserligen lite partisk också… 😉 )
  Åker upp i helgen, hoppas på att det inte snöar på midsommar!

  • kinna

   Tack Johanna! Det blåser fruktansvärt kallt, det rent stormade inatt! Mössa och vantar på 🙁 Men jag tror inte att det kommer snö till Midsommar men däremot blir det nog ingen klänning och utesittning!

 2. Carl-Axel Otterhall

  Hej Kinna. Precis den effekten har jag trott att du kan få av din blogg så fortsätt precis på samma sätt. Jag antar att besöksantalet på din blogg ökar successivt och du har ju redan förbaskat många besökare:)

  Jag har skrivit det förut och kan bara upprepa mig: du gör ett förbaskat bra marknadsföringsjobb med allt du delar med dig av här. Både i text och bild.

  Du är en del av det positiva och den framtidstro jag personligen upplever med vår kommun nu.

  Kram på dig:)

  • Kinna

   Tack så hemskt mycket Carl-Axel! Jo, besöksantalet ökar, både utländska och svenska besök.

   Önskar dig en trevlig Midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.