Kall men trevlig Midsommar

Åkte upp till Aitelnas på Midsommardagsmorgonen i ett kallt, blåsigt och blött väder! Då vi kom till ”Svennes vallen” blev vi invinkade av Leo och Mona som bjöd oss på kaffe. Vi satt där en stund och pratade innan vi fortsatte ner till vår stuga. Packade upp det lilla som vi hade med oss och sedan öppnade jag en Prosecco och vi skålade för våran artonåriga bröllopsdag

Midsommarhelgen 2014 032

 

Efter det så blev det röjning och gräsklippning och det är första gången jag kör gräsklippare iklädd täckbyxor, dunjacka, handskar och mössa! Ibland kom det någon snöby och blåste kallt och ibland så blev det klart och lite sol. Konstigt väder med andra ord.

Så här såg Racksberget ut igår.

Midsommarhelgen 2014 027

 

och så här idag

Midsommarhelgen 2014 081

 

Det var alltså betydligt bättre väder idag! Riktigt varmt och soligt och det är ju typiskt när man måste hem!

 

En kommentar

  1. Clary

    Kram till bröllopsparet, ni hade tur med vädret för då fick ni värma varandra! / Clary o Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.