En tur till Biergenas

I går förmiddag så tog vi med oss lite mat och lite fika och körde upp till Biergenas för att ha lite picknick innan svärmor skulle åka hem till Boden. Vi ville också titta på den vackra utsikten som man ser från den nya helikopterplattan.

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 023

 

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 025

 

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 026

 

Vi hittade en gammal eldplats där vi satte oss ner och intog vår medhavda matsäck. Satt länge och tittade upp mot kalfjället, det är så himla vackert där, vi såg ett par vandrare som länge gick där längst uppe och sedan fick vi syn på hästar. Då kom jag ihåg att Ammarnäsfjällens Islandshästar med Helena Ifrig skulle komma ner från Dauta denna söndag. Jag gick upp till rengärdan och zoomade in så mycket det gick och tog dessa bilder

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 027

 

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 028

 

Sanger till BlomsterLotta och Biergenas 029

 

Dom hade säkert haft en himla härlig tur med tanke på det helt underbara väder som vi har just nu! Helt otroligt hur varmt och soligt vi har det 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.