Gomorron!

Lite mera moln på himlen idag men fortfarande varmt och skönt ute. Regnade igårkväll. Förra året denna dag, 20 september, hade ån stigit med 50 cm sedan den 17 september. Nu har vi jättelite vatten!

Tog en promenad från ”Valdemars” och upp efter Tjulträskvägen i torsdags och då möttes jag av denna glada gubbe 🙂 Fick själv ett leende på läpparna då jag såg den.

18 sept 2014 001

 

Vek av när jag såg en fyrhjulingsväg i skogen att promenera efter

Kom fram till ett ställe där det var som ett litet berg av en stor, stor sten. Den sträckte sig hur långt som helst.

18 sept 2014 004

 

Fyrhjulingsvägen kom fram till Tjulåleden så då gick jag upp till grustaget där jag hade parkerat bilen

18 sept 2014 008

 

Jag älskar gamla, nötta stigar 🙂 🙂

 

18 sept 2014 005

 

Vacker sten eller hur?

 

18 sept 2014 006

 

Nu önskar jag er alla en riktigt god och trevlig helg! Ska iväg och jobba men ikväll är vi bortbjudna på middag 🙂 Vilken tur vi har!

6 kommentarer

 1. sandra

  Vilken längtans bilder! Fantastisk! Nästan omöjlig att stannar lugn när man är långt borta!!
  Jag ser fram emot för end av oktober.
  Sandrahälsning

 2. Amelie Bendz

  Hej Kinna, i mig har du en själsfrände vad gäller stigar. Jag brukar säga att ”i mitt nästa liv” ska jag försöka ta reda på varför stigar har en sån magisk dragningskraft. Själv känner jag ett sånt lugn när jag vandrar på en stig som följer ett landskaps skiftningar. På samma gång väcker stigarna fantasin, vilka har gått här före mig? Hälsningar från Vallentuna som trots närheten till storstan fortfarande har många stigar att vandra på, Amelie

  • Kinna Persson (inläggsförfattare)

   Jag undrar också vad det är som gör att så fort jag ser en stig så vill jag gå efter den! Är jag och promenerar efter en väg och ser en stig vika av in i skogen så dras jag till den för jag vill se vart den för mig! Sedan tänker jag också på vilka som gått där före mig så mycket så att det till slut blivit en nött stig!

 3. Karin Sandling

  Vilka fantastiska bilder Kinna! Sån tur att jag råkade hitta din blogg, visste inte att du hade en!
  Nu kommer jag att kolla in dej lite oftare! Jag har ju aldrig varit i Ammarnäs men nu måste vi nog åka dit!!

  • Kinna Persson (inläggsförfattare)

   Vad roligt Karin, att du hittat in hit till min blogg 🙂 Du ska veta att du är välkommen till Ammarnäs när du vill! Hoppas att ni alla har det bra i Harads, såg en skymt av dig i kyrkan men hann aldrig prata med dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.