Är ej insnöad!!!

Med tanke på mitt senaste inlägg så får ni inte tro att jag blivit insnöad! Snön som kom for efter tio minuter eftersom solen kom fram och värmde bort den! Sedan dess har vi inte haft snö men däremot regn och kraftig blåst några dagar varvade med ett jättefint väder!

Jaa, vad har hänt sedan den 23 september?? Inte något sensationellt tror jag! En sak som jag vet och det är att dom börjat bygga en ny ”busstation” här. Det ska bli en byggnad med väntrum och toalett 🙂 Dom håller på med grunden nu och ska gjuta plattan, själva byggandet av huset blir i Sorsele och sedan kommer den hit i block för uppsättning.

Igår, då jag var ledig, så  var jag och satte ljung och mossa på gravarna, åt lunch på Wärdshuset och sedan for jag förbi Gunilla och drack kaffe. Hem och koka köttsoppa, ej av älgkött utan av nötkött denna gång!

Jag har kommit in i en ”sock-stickar-period”, så fort det blir lite tid över så sätter jag mig ner och stickar lite. Två par tjockare sockar har det blivit och håller just nu på med ett par ”spetssockar” som jag tänkte ge till en tjej som snart fyller fem år 🙂

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning för en dag på jobbet! Ha en bra dag! Vi hörs!

 

 

5 kommentarer

  1. Gela

    Hej Kinna! Tänk att jag oxå är inne i en sockstickarperiod…blev väl smittad av nåt virus i Ammarnäs…men gemytligt och roligt är det att sticka sockar:)

  2. Carl-Axel Otterhall

    Hej Kinna och Gela. Det där med sockorna…är det någon sorts affärsidé;) Jag skulle vilja köpa ett par riktiga hemstickade sockor:) Blir det massproduktion så lägg ut dem på Ebay t.ex.:)

  3. Gela

    C-A det vore kanske inte så tokigt med hemstickade sockar som affärside, men tror dessvärre att det inte vore så lönsamt…vi kvinnor är alldeles för dåliga på att ta betalt, om jag får nåt par över hör jag väl av mig:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.