Kalasväder idag!

Vilken tur jag har med vädret på min lediga dag 🙂  Brukar ju vara ledig torsdagar men nu då  Lennart ska vara bortrest tisdag-fredag så   är jag ledig idag istället.

Började med ett morgonsbesök hos Gunilla och då jag gick därifrån bestämde jag att jag skulle göra en tur upp mot Gaisatj. Träffade på Sofia som direkt ville följa med då hon hörde att jag skulle ut och det tackar jag för. Det blev en trevlig tur tillsammans med henne.

Gaisatjtur med Sofia 002

 

Gaisatjtur med Sofia 004

 

 

 

Gaisatjtur med Sofia 011

 

Gaisatjtur med Sofia 008

 

Gaisatjtur med Sofia 012

 

Gaisatjtur med Sofia 013

 

 

 

Ja, det var en härlig tur dit upp och det är mycket mera vinter där än nere i byn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.