Oj, oj, oj vilken helg!!

Jag jobbade i lördags men jag fick ledigt en stund så jag kunde gå på Julmarknaden, det var kallt ute och genom att jag bara kunde vara borta en stund så gick jag bara upp till Samegården. Där var det mycket folk och gott fika, köpte en julklapp av Ingrid, fikade med Gunilla och gick sedan tillbaks till jobbet. Efter stängning så åkte jag och Lennart hem och en stund senare så kom Svärmor Laila och Marcus från Boden. En stor överraskning kom efter stund, nämligen hela familjen Norberg med lilla Wilhelmina i spetsen…….det var verkligen en överraskning!

Vi fikade tillsammans och hade mys med Wilhelmina, frågade om dom skulle följa med jag, Lennart och Laila till kyrkan på Julkonserten men dom skulle inte följa utan dom for till stugan och vi bestämde att dom skulle komma ner till oss och äta smörgåstårta efter att vi kommit hem från kyrkan.

Ett sextiotal personer var i kyrkan för att lyssna till Julkonserten. Detta var elfte året som vi Ammarnäsbor bjuds på denna underbara konsert.

Efter kyrkobesöket skulle vi alltså åka hem men Lennart svängde av någon konstig anledning upp vid Samegården och jag sa attt vi skulle skynda oss hem för dom väntar på oss där hemma, vi blev lite längre i kyrkan än vad jag hade trott. Han stängde av bilen och sa att vi skulle gå in och då först fick jag en misstanke om en firning av min födelsedag…….oj, oj, oj då vi öppnade dörren till själva lokalen så står där trettio personer och hurrar och sjunger för mig!! Jag blev jätterörd, tårarna rann och mina ben blev svaga. Detta hade jag absolut inte väntat mig! Vilken trevlig och rolig överraskning!

Det bjöds på Rostbiff, hemgjord potatissallad och grönsallad som Töje hade lagat till, Gunilla var initiativtagare till festen och jaaa, det var så himla roligt, kommer alltid att minnas denna underbart trevliga kväll!

Tack alla vänner som var där och tack till er som inte var där men som var med på presenterna!

Och sedan i gårkväll, på min egentliga födelsedag, så bjöd Gunilla och Cengiz hem oss alla på en jättegod födelsedagsmiddag!

 

4 kommentarer

  1. mexan

    Den årsringen skakade du ner i ett nafs! Herregu nyss var en typ 30?! Fortsatt trevlig helg i paradiset! Krama min kära faster från mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.