Duktiga jag :)

Idag har jag varit riktigt duktig om jag får säga det själv!

Efter att jag skjutsat Lennart ner på jobbet och varit ute en sväng med Nasto så började jag med att skruva fast gardinstången i ”gästrummet”, det som blev klart igår! Hittade nå gamla gardiner som jag strök och satte upp. Sedan kom Bettan och fika med mig och efter det så for på gymet och tränade 🙂 Bettan är ju en riktig hejare på detta, sämre är det med mig men jag gör det lilla jag kan! Bättre ska det bli! Ikväll blir det spinning, få se om jag kommer bättre överens med den här träningstypen nu än vad jag gjort tidigare. Gillar inte direkt att sitta och trampa på samma ställe utan att komma mig ur fläcken 🙂 Men det är ju bra konditionsträning!

En sak grämer mig, och det är att jag inte hade kameran med mig ner till byn så att jag hade kunnat fota slalombacken som badade i ett så vackert ljus……men chans finns ju till fler sådana här fina dagar!

Nu ska ni få en ”före- och efterbild” på rummet som nu är färdigtapetserat och målat 🙂

15 januari 2015 013

 

sovrum nere 001

 

sovrum nere 003

 

Jag känner mig mer än nöjd med detta, nu gäller det bara att få upp något på väggarna!

8 kommentarer

  1. Susanne

    Kul att du varit på Fjällro! Ett vitmålat älghorn låter riktigt läckert, jag störtgillar det vita renhornet som Gunilla har på hotellet! Vill ha!

  2. Susanne

    Kondisen kommer snart! Det är bara att jobba på!
    Om du målar älghornet när han är på jobbet och sätter upp det på väggen så är det liksom ”lite för sent” att ändra sig sen…. Han får väl skaffa ett nytt älghorn om han mot förmodan inte tycker att det blir fint

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.