15 år och moster!

Just den här dagen för 45 år sedan hände något stort för mig, jag blev Moster till en liten flicka 🙂

Bodde då på elevhemmet i Sorsele och jag minns så väl när föreståndarinnan kom och sa att jag hade telefon, vi hade en telefonhytt ute i korridoren där vi både fick ringa och emotta samtal, jag sprang dit för jag visste att Ewa hade åkt in på BB i Lycksele och anade att det kunde vara ett sådant samtal.

Mycket riktigt så var Ewa i telefon och talade om att hon fått en flicka 🙂

Stolt sprang jag ut till dom andra och talade om att jag blivit MOSTER!!!

Grattis Helena på din 45-årsdag  <3  <3

Boden Harads konfirmation 005

3 kommentarer

  1. Lisbeth Aronsson

    För 52 år och några dagar sedan blev jag själv moster, redan vid 6 års ålder. Jag satt i köket på en stol och försökte förstå att jag med ens blivit så stor. Upprepade tyst för mig själv, moster Lisbeth, moster Lisbeth.

  2. Gela

    Kan tänka mig att det blev nåt alldeles speciellt m Helena eftersom hon var först. Själv blev jag moster då jag var fem år men det har jag inget större minne av, däremot då jag blev moster till Pia det minns jag och det var verkligen speciellt…hon blev mer som en lillasyster och så är det än idag. Kram på dig Kinna och njut av det vackra vädret:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.