Stavgång på höga platåskor!

Igår då vi åkte upp till Aitelnas lastade jag på skidorna för jag skulle åka skidor hem idag! Sagt och gjort, jag for iväg ett par timmar före Lennart så att jag skulle hinna åka långt innan han skulle komma på skoter.

Jag har ju alltid trott att vallningsfria skidor dom kan åka på i alla väder men det visade sig att där hade jag fel! Redan nere på ån så blev skidorna högre och högre och då fanns ju inte tillstymmelse till glid heller så jag gick. Därav rubriken på denna blogg! Det blev stavgång istället för åkning. Då jag kom upp på land så skrapade jag rent skidorna och då genom skogspartiet gick det bra men sedan då jag kom ut på Vuornaselsmyran då blev det tungt igen.

Att det var storm och drevsnö det gjorde mig ingenting det var värre med föret, men jag fick mig motion i alla fall och det var ju det som var meningen och i detta fall så fick jag mig hundra procent mer motion än vad jag hade tänkt 🙂 Träffade Robert A i Höbäcken och han talade om vad jag skulle köpa för att sätta under skidorna när det är denna väderlek.

Jag hann till Bissitjbäcken innan Lennart hann ikapp mig så jag åkte med han på skotern ner till Nolsivägen och sedan började jag gå mot byn medans Lennart körde hem skotern och hämtade mig med bilen vid Wärdshuset.

Annars hade vi en mysig kväll där uppe i stugan som vanligt 🙂

Nu efter bastu och dusch bär det snart iväg ner på jobbet. Ha en fortsatt bra dag alla 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.