Fiberoptik för Internet! Intresserad?

Sorsele Kommun kommer att gräva fiberoptik för Internet i Ammarnäs. Är du intresserad av att vara med på detta? Anmäl dig då senast veckan efter Påsk. Om du väljer att gå med nu kostar det endast 5000 kronor plus moms.

För mer information ring Mats Åhman på Sorsele Kommun, tel 0952-100 07.

Blanketter för intresseanmälan  finns på Ammarnäs Livs och du kan även gå in på www.sorsele.se och anmäla ditt intresse!

2 kommentarer

  1. Lilian Holloway

    Så vitt jag förstår, så blir Ammarnäs utprioterad. Varför? Kommunen anordnade ett möte i byn om detta, med konsekvens att ingen var närvarande.

    VARFÖR? Pengarna räcker inte till för hela kommunen på en gång.

    Därför tycker jag att det intresse som borde finnas, gör sig tydliga omgående. OCH då behövs nog mer än intresseanmälan. Tack Kinna för att du väckte frågan!

  2. Ann-Elise

    Tack för att du informerar om allt som händer i Ammarnäs. Du är en pärla. Vi längtar upp men Agne har opererat sin höft så det är svårt att att åka bil längre sträckor. Vi har och fått vårt första barnbarn, som kommer hem till Skarven i helgen. Det är verkligen något att fira, man blir rent fjantig. Så vi är uppe om ca två veckor. Ha det så bra o en GO O GLAD PÅSK Ann-Elise o Agne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.