Nostalgi

Är ledig idag men tyvärr har jag inte vädergudarna med mig så denna dag inspirerar mig inte att varken åka skidor eller göra någon annan uteaktivitet!

Började städa ur en låda i skrivbordet och hittade två mappar med en massa mönster på stickade tröjor och det gjorde att jag blev väldigt nostalgisk 🙂 Visste exakt till vilka som jag stickat dessa tröjor, ett 20-tal olika tröjor, såg personerna framför mig. Mina barn, barnbarn, syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn. Herregud, jag blev alldeles tårögd! Tänk att det kan bli så när minnena kommer över en!

Nää, som sagt var, idag är det gråväder precis som igår så det blir väl en kort promenad och sedan hem och göra innesysslor 🙁

En kommentar

  1. Pingback: Om dagens väder inför kungsledenrännet | a Lady & a Tramp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.