Stormigt!

Åkte som vanligt upp till Aitelnas efter jobbet i lördags, jättefint väder hade vi tills på kvällen när det började att blåsa.

Satte upp talgbollar och ganska snart hade vi många småfåglar där, tänk att det är så roligt att sitta och titta på dom!

Hade en mysig kväll med enkel mat, mjukkaka och stekt fläsk 🙂 Skönt att bara vara där <3

På natten vaknade jag av att det stormade något fruktansvärt, trodde stugan skulle lyfta! Stormen fortsatte även hela morgonen och förmiddagen, började lugna ner sig när vi åkte därifrån. Det gällde att hålla i ytterdörren ordentligt då vi skulle gå ut och in så inte den skulle blåsa sönder!

På hemvägen såg vi lite grillkol här och där efter spåret 🙂 Nämligen vår egen grillkol. Lennart, som alltid annars är så noga med allt, hade slarvat när han packade kälken och bara lagt två påsar grillkol direkt på bensinkälken, alltså inte i någon plastsäck, vilket innebar att då han uppe i Aitelnas packade ur kälken så höll han upp två tomma grillkolspåsar 🙂 Eftersom vi inte skulle grilla den här gången så gjorde det ju inte så mycket!

Ja, här nere i byn töar det mycket nu, men uppe på fjällen är det mycket snö ännu! Vi har vackra men blåsiga dagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.