Gomorron, gomorron….

Det regnar inte och solen vill så hemskt gärna komma sig fram genom molnen. Ingen direkt värme att tala om men 12,5 grader är ju inte att förakta.

Enligt yr.no så ska det vara fint väder och uppehåll under fredag, lördag o söndag (eventuellt lite regn idag mellan 14 och 17) och det är ju Ammarnäsdagarna så det skulle sitta fint med solsken och inget regn.

Det är ju filmfestival i byn nu, började i onsdagskväll med invigning och filmvisning i kyrkan, igår visades flera olika filmer och idag fredag blir det vandring upp till Geunja och där blir det att lyssna på radiodokumentär.

Själv har jag inte sett någon film det satte min förkylning stopp för, var ledig igår så då var jag bara hemma och vilade mig friskare och det känns faktiskt mycket bättre idag.

Nu ska jag sluta surra och göra mig iordning för en promenad till jobbet.

Ha en bra helg alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.