Mys med systrarna

I tisdags åkte Gunilla och Ewa upp till Aitelnas och igår eftermiddag körde jag för första gången fyrhjuling dit upp! Tidsmässigt och med tanke på att slippa kånka på grejerna så är det ju bra med en fyrhjuling men nog sjutton tycker jag att det är härligare att gå istället för att sitta och skumpa på hjulingen 🙂

Gunilla stod och väntade på mig i Höbäcken så att jag skulle få lite sällskap upp och när vi kom fram till stugan så mötte Ewa oss med varsin kall GT!

DSCN6433

Vilket underbart väder vi har nu

DSCN6437

 

I går kväll satt vi ute och åt Surströmming, oj så gott, och vi satt länge där ute innan vi gick in. Då blev det två omgångar med femhundra och jag vann båda 🙂 Det är Ewa som alltid brukar vinna annars så nu var det min tur.

Morgonsdagg i gräset

DSCN6435

I morse så gick jag och Dino efter ån upp till Rävfallet för att prova fiskelyckan där men det blev inget. Kollade om det fanns några hjortron men det fanns det inte heller så vi gick leden ner till stugan. Där hade Ewa städat ur stugan och nu höll dom på att fixa lunch ute. Efter maten så tog vi det väldigt lugnt och njöt av det varma och vackra vädret. 38 grader i solväggen, nu minsann blev det sommar!

Vid tvåtiden så packade vi ihop och körde hemåt, stannade i Vuornaselet ett tag

DSCN6439

 

DSCN6441

 

DSCN6440

 

Mina underbara Systrar, vi har så roligt tillsammans dom få gånger vi kan umgås alla tre <3

 

DSCN6444

 

Väl hemma så har jag hunnit med att både putsa en del fönster och vaska av golven. Gjorde en Tonfisksallad till middag som vi avnjöt ute på altanen. Härligt att kunna sitta ute, det är inte många kvällar i sommar som vi har kunnat göra det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.