Minus 0,5

Inte ofta jag stiger upp före halv sju men nu ska jag åka med bussen så då måste jag!

Minus 0,5, det är väl tredje natten vi har minus, men kalla nätter ger oss jättefina dagar och det är ju då vi är vakna och uppe så jag ska inte klaga!

Än dröjer det väl ett tag innan täckbyxor och vinterjackan behövs!

Ha en bra dag alla!

 

2 kommentarer

  1. Natalie

    Vilken fin blogg du har! Vi är ett gäng som kommer till Ammarnäs för att vandra nästa helg, dock endast dagsturer denna gång. Vad får vi inte missa? 🙂 Att gå en bit efter Kungsleden är vi sugna på!

    • Kinna Persson (inläggsförfattare)

      Hej och tack! Ni kan gå upp efter Kungsleden till Aigertstugan 8 km. Har ni bil kan ni köra upp efter Vindelälven till Höbäcken och där köra vidare upp till Biergenas rengärda och därifrån gå upp efter en fyrhjulingsväg direkt upp på kalfjället, jättefint! En tur till Örnbo, en gammal jordbruksfastighet. Köra upp till Tjulträsk och gå antingen upp till Gaisatj eller till Rödingvik. Tjulåleden 9 km är också fin att vandra efter. Välkommen in till oss på butiken om ni undrar över något! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.