Nu är jag hemma!

Efter en hel veckas ledighet så är jag nu tillbaka i vardagslivet i Ammarnäs 🙂

Har varit i Harads och fått umgås med min son Marcus och min dotter Maria med familj, en härlig vecka med andra ord!

DSCN6546

Hela veckan hade vi något roligt och trevligt att göra. Började med att vara på familjegudstjänst i Harads kyrka på söndag, måndag gjorde vi lite av varje och hann också med en tur till Boden där vi träffade mina systrar och min broder Curt och fikade tillsammans med dom. Tisdag blev det lite fönsterputsning både hos Maria och Marcus med ett avbrott för lunch tillsammans med Helena och hennes barnbarn Liv, Elina, Ewa, Gunilla som var i Harads på besök. Onsdag, en heldag på IKEA i Haparanda, två bilar behövde vi för att rymmas 🙂 En mycket rolig dag med systrar, bror, ,dotter, systerdotter och de små flickorna Wilhelmina och Liv. Torsdag var jag och Marcus en tur till Boden och gjorde ytterligare några ärenden. Fredag tog jag en lång skogspromenad tillsammans med hunden Diva och på kvällen blev det fredagsmys med Tacos och TV-tittande.

Här sitter Wilhelmina och matar Diva

DSCN6542

Lördag så bar det iväg hemåt, hämtade upp Gunilla hos Ewa i Boden och hemresan gick bara bra. Lennart var inte hemma när jag kom hem, han var i Aitelnas. Det blev en tidig kväll och igår, söndag, körde jag upp till Höbäcken, tog lite enris till gravarna och sedan gick jag upp efter Vindelån tills jag mötte Lennart och Nasto. Härligt höstväder!

Idag är det disigt på morgonen men det klarnar säkert upp under min promenad ner till jobbet!

Det här inlägget blev lite surrigt men ni ser i alla fall att jag finns 🙂

Ha en bra dag alla!

3 kommentarer

  1. Judy

    Glad to see your home and that you had a great trip. Beautiful picture of your granddaughter. Love the photo on your header. Enjoy your week. 🙂 Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.