Nya stugor i Ammarnäs

Åå vilket härligt väder vi har, plus 7,5 i morse, en härlig morgonspromenad till jobbet.

På morgonen är det ljust då ja går till jobbet men då jag ska hem är det mörkt och mörkare lär det bli med tiden. Inga gatlysen efter våran väg upp mot Tjulträsk, det sista lyset jag passerar är vid Fjällvilt. I våras skickade jag in ett medborgarförslag till kommunen angående belysning efter denna väg men det tar sin tid innan besluten tas så det lär väl dröja ett långt tag innan jag får något besked från Sorsele Kommun!

Det är mycket positivt som händer i Ammarnäs när det gäller byggnationer av fritidshus, det jag har hört är att det ska byggas minst fyra nya fritidshus, flera äldre fritidshus har bytt ägare under det här året och många av Ammarnäs Stugbys stugor är sålda till privatpersoner. Så det är full aktivitet på den fronten och det känns jättekul för i och med detta så är det mera folk i rörelse i alla fall under helgerna.

 

En kommentar

  1. Gunilla Hegardt

    Hej Kinna! Det låter underbart att så många hus är sålda och planerade. Tipsa gärna om mitt hus på Nolsivägen också. Det ligger inte nära liften men nära väg och lämpar sig jättebra till fritidshus. Garaget är rymligt och nytt. Urban är min ”mäklare” så vem som helst som är intresserad kan kontakta honom! Jag längtar upp när jag läser om din vandring och ser de fina bilderna. Jag tröstar mig med att vi haft en fin höst här nere också och njuter. Varmaste hälsningar Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.