Gomorron!

Hur kan jag drömma så konstiga drömmar ibland?

I natt drömde jag att jag och någon fler var och fiskade och efter ett tag så klättrade jag upp för ett litet berg där jag satt och tittade ner på den som fiskade. Helt plötsligt får jag syn på en björn som är bara en liten bit nedanför mig. Oj, det var ju inte bra, men björnen sätter sig med ryggen vänd mot mig, jag hittar en träkäpp och smyger och puttar sedan björnen lite lätt som då rullar ner i vattnet där det står den största älgtjur som jag någonsin sett. Då björnen hamnar i vattnet så dödas den av älgen och den som står och fiskar är så inne i fiskandet att han märker ingenting.

Jaa, det var en av mina underliga drömmer.

Ha en bra dag alla!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.