Salong Ljung

Idag har jag fått vara med om något helt fantastiskt tack vare några goda vänner här i byn!

Jag har nämligen nyttjat mitt presentkort hos Ljungs hudvård i Sorsele som jag fick när jag fyllde 60 år. Jag beställde en ansiktsbehandling som heter Vildros, en energigivande C-vitaminbehandling. Djuprengöring, peeling, ångbad, apelsinblomsspray, lenande ansiktsmask med Aloe vera, alger och lera. När den tvättades bort så masserade Erika in  C-vitaminserum som följdes av en avslappnande ansiktsmassage med nyponfröolja och svartvinbärsfröolja till sist en avslutade cremekur. Under behandlingen fick jag även en skön och värmande handmassage som ökar cirkulationen.

Tala om att jag kände mig lyxig 🙂 Jag rekommenderar verkligen detta till er som vill göra en ansiktsbehandling! Hur skönt som helst och efteråt fick jag tips och råd om hur jag ska sköta min hud på bästa sätt.

I behandlingarna använder Salong Ljung ekologiska hudvårdsprodukter med kallpressade vegetabiliska oljor, vitaminer och antioxidanter. Produkterna är helt fria från petroleumoljor, parfym och andra ämnen som skadar huden och miljön

Ett supertack till Sanna, Marcus, Bettan, Kjellan, Frej, Peter, William, Lena, Anna och Ullis som gav mig denna fantastiska present!

Tack också till Erika för den sköna behandlingen och ditt trevliga bemötande!

Ett tips till er som ska köpa present eller julklapp och inte vet vad ni ska köpa. Presentkort hos Salong Ljung blir ett bra val!

20151029_125434

20151029_125548

20151027_115025

En kommentar

  1. Inger Johannesson

    Visst är det härligt och lyxigt att få en sån present. Förstår att du kände dig omhändertagen. Det är du värd!
    Oj, vilka härliga bilder med snö du har gett oss nu i veckan.
    Jag önskar er en skön helg i Ammarnäs,
    Aigert-Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.