Vitt och fint igen!

Nu har vi för andra gången fått snö, den förra snön försvann ju under Allhelgonahelgen men nu hoppas jag att denna får ligga kvar!

Idag blev vi helt plötsligt utan ström och den var borta över tre timmar, inget meddelande om att den skulle vara borta så jag vet inte vad det berodde på. Vi fick i alla fall ha stängt butiken för det funkar ju inte att handla när strömmen är borta.

Jag är fortfarande förkyld efter en hel vecka och jag tycker inte att det blir bättre men hoppas naturligtvis på att den ska ge sig snart! Absolut inget kul att snora och få hemska hostattacker.

I helgen hade vi lyckan att få vara lediga båda två både fredag och lördag och då besökte vi Therese (Lennarts dotter) och Henrik i Rutvik, Luleå. Dom har ju köpt och helrenoverat ett hus där och dom har verkligen varit duktiga med att få det så fint som det är! Fredag gjorde vi ärenden på Storheden och lördag strosade vi runt i stan. Lördagkväll hade Therese och Henrik bokat bord på Savoy där vi skulle inta middag men först var vi på hotell Clarion och tog en fördrink. Maten och servicen var super på Savoy.

En lyckad helg var det! Härligt för mig och Lennart att någongång kunna vara lediga tillsammans och göra något under en hel helg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.