Årets Företag 2014

Igår var det Företagsfest i Sorsele så jag, Lennart och Gunilla åkte ner och vi unnade oss faktiskt att sova över på hotellet där. Snön bara vräkte ner när vi körde dit så föret var inte det allra bästa men i morse när vi körde hem var det vitt och fint och solen lyste på de snöklädda träden och fjälltopparna!

Kommunen meddelade oss i tisdags att dom hade utsett oss, Ammarnäs Handel, till Årets Företag och att priset skulle delas ut på Företagsfesten.  Vi har nu haft butiken i snart nio år så nu känns det jätteroligt att få en sådan utmärkelse, det känns som att vi har gjort rätt för det! Ett stort tack till Kommunstyrelsens AU!

DSCN6585

 

Inte nog med denna utmärkelse! Jag visste att jag var nominerad till ett pris men inte vilket så det var väldigt spännande att sitta där när prisutdelningen började 🙂 När Mattias läste nomineringen till ”Sorsele på kartan 2015” så förstod jag att det var min blogg dom syftade på. Jättekul!

DSCN6583

 

Det var en jättetrevlig fest, god stämning, bra Tacobuffé, toppenmusik och trevliga bordsgrannar!

Min syster Gunilla fick motta pris för Årets kvinnliga företagare så tre pris fick komma till Ammarnäs, det var väl inte illa 🙂

Tusen tack Företagarna i Sorsele!

16 kommentarer

  1. Erika Mikaelsson

    Så välförtjänt
    Trevliga, vänliga och hjälpsamma och viktiga
    Så stöd den lokala handeln!!!
    Grattis grattis Grattis
    Hoppas ni fortsätter i många år till

  2. Stig & Iris

    Grattis till den så välförtjänt utmärkelsen!!! Vi är många som uppskattar allt Ert arbete för att Ammarnäs ska ha all den service Ni tillhandahåller.

  3. Stolt och tacksam Ammarnäsbo

    Heja Arnes jänten! Ni för farmor Elin Strömgrens affärstradition vidare på ett fantastiskt fint och värdefullt sätt.

  4. Jerker Sundström

    En butik på ort, med en kvalitet som Ni har, är ovärderlig! Som naturlig samlingspunkt, serviceplats, födokälla och inte minst glädjekälla. Vi blev oerhört glada när vi såg att Ni fick priset! Välförtjänt är bara förnamnet…
    Jerker & Lena

  5. Therese & Robert

    Grattis till er utmärkelse!
    Vi uppskattar att ni finns i Ammarnäs och alltid är så hjälpsamma och trevliga. Underbart med människor som ser möjligheterna:)

  6. Maja

    Coolt. Som ni har jobbat och även gjort Ammarnäs till liv på webben. Länge sen jag hälsade på en kvart å köpte trisslotter å vita skosnören. Ingen vinst på lotterna men skosnörena håller än! Hälsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.