Tur och retur 18 mil

I morse åkte jag och Gunilla ner till Sorsele för att bli klippta. Mörkt var det när vi åkte härifrån men det ljusnade alltmer ju närmare Sorsele vi kom och inga djur förutom en räv såg vi. Efter att vi klippt oss åkte vi till hotellet och åt lunch vilket vi alltid försöker göra när vi är ner tillsammans och alltid träffar vi på någon vi känner, så det är trevligt.

Solen fick vi också se och det är ju helt underbart att få se den! Längtar tills den även börjar lysa här i Ammarnäs.

Vi var tvungna att stanna av i Kraddsele och ta en del bilder för det var så vackert, det är synd att jag inte kan fånga på bild den fina känsla jag får när jag ser sådana här fina vyer.

DSCN6779

DSCN6777

DSCN6780

DSCN6781

 

                                               Nu är vi snart hemma 🙂

DSCN6782

DSCN6783

 

Det är alltid trevligt att ha sällskap med syrran när vi far till Sorsele och vilken energi jag hade då jag kom! Rensade skafferiet, kastade en massa gammalt och sådant som bara tar plats, torkade ur och nu är det hur fint som helst 🙂 Dammsugit, burit in ved och varit på en promenad med hunden. Kan inte säga att det var en jätteskön promenad för vi har fortfarande kallt även om temperaturen stigit till, nu endast, 26 grader jämfört med i morse när det var 31,6.

Nu är det dags att börja laga middag. Ha en trevlig kväll alla!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.