Ett nytt litet barnbarn kom till världen!

Förra veckans stora händelse var att Lennart blev Morfar och jag ”mormor” till en söt liten kille på 3220g och 52 cm lång <3 Det var Therese och Henrik som blev föräldrar till detta underverk i torsdags. Allt gick bara bra och nu längtar vi tills vi kan träffa honom. 

Norrbotten hade ju sitt sportlov förra veckan så på onsdagkväll så kom familjen Norberg, det blev en glad överraskning! Synd bara att vi inte haft soligt utan det har varit gråväder men inte så kallt så dom har ändå kunnat vara ute. I torsdags var jag ledig så då kunde jag följa med dom på en skotertur till Bertejaur. Vi har umgåtts på kvällarna och ätit tillsammans. Tonåringarna har bott här hos oss och föräldrarna och Wilhelmina i deras egen stuga.

Nu är det Västerbotten som har sportlov och vi hoppas ju naturligtvis på många besökare, vi hade ganska mycket på affären i går och jag skulle tro att det blir ännu mera under veckan.

Idag är det gråväder igen och lite snö i luften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.