Ännu en härlig skidtur

Idag blev det en tvåtimmars skidtur uppe i Tjulträsk. Då jag kom till parkeringen möttes jag av denna fina ren. Funderade varför han stod mellan två bilar och verkade äta något, förstod sedan varför, det låg en säck med lav bredvid släpet!

DSCN6986

Jag velade hit och dit innan jag bestämde mig för att åka upp hit för vädret var si så där, ömsom sol och ömsom halvgrått men till slut så for jag och jag ångrade mig inte för det var jättefint där uppe

DSCN6997

Åkte efter Lilla Vasaloppsspåret en bit

DSCN6993

För min del så finns det inget ljuvligare än att fara fram på ett par skidor

DSCN6992

DSCN6990

DSCN7002

DSCN7003

DSCN6988

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.