Jag är för snål ibland!

Igår eftermiddag följde jag med Gunilla en snabbis till Sorsele för att köpa plantor, jättefina plantor hos Carina på trädgården! Planterade dom igår kväll, innan åskan och regnet kom, men som vanligt så har jag varit för snål, skulle behöva många fler plantor! Och nu vet jag inte säkert när jag kan åka ner till Sorsele nästa gång  🙁

Jag är fortfarande inte riktigt fri från förkylningen men jag mår mycket, mycket bättre och har börjat få tillbaka lite energi så idag har jag vädrat och rensat mina garderober! Undrar varför jag alltid säger att jag ingenting har att ta på mig??

Nu inväntar jag Bettan snart för planering av våran tänkta två- eller tredagars fjälltur i sommar! Det ska bli så himla trevligt när det nu blir!

Nu till helgen är det  Lapphelg här och nästa helg Midsommar! Det går fort nu!

Idag har vi soligt och fint 15,7 gr, det var då soligt för en stund sedan men nu då jag tittar ut så har solen försvunnit men den kommer säkert tillbaka.

En kommentar

  1. Gun-Britt

    Det är en årligen återkommande snålhet, Kinna, eftersom det ALDRIG går att köpa för mycket blommor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.