Ammarnäsdagarna

I helgen har det varit fullt upp med arrangemang här i byn! Filmfestival från torsdag till lördag, Ultra Trail tävling lördag i samband med de årligt återkommande Ammarnäsdagarna. Mycket folk i rörelse och fint väder.

Lördagkväll var vi och många andra på Ammarnäsgården och avnjöt en supergod Italiensk buffé. Samtidigt var det avslutning på filmfestivalen så det var hög musik och god stämning senare under kvällen.

Idag var det Superstartävling nere på Hembygdsgården och vi var fem stycken som anmälde lag Aitelnas/Lissobäcken till start.

Här är mina lagkompisar Leo, Ove, Ann Christine och Gunilla. Ove instruerar Gunilla om vad hon ska tänka på då det gäller lassokastningen. För mig gick det dåligt, hittade inte ett enda horn!

DSCN7233

 

Vi slutade som tvåa och vårat pris blev att skura alla golv i Hembygdsgården efter sommarens aktiviteter!!!

DSCN7231

Ikväll har jag och Lennart varit bjudna på ännu en Italiensk middag, denna intogs hos våra goda vänner från Tyskland, Berndt och Sandra. En mycket trevlig kväll som började vid åkanten vid Tjulån med en god drink och sedan fortsatte med en underbart god middag inne i köket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.