Härliga höstfärger

Måste bara berätta om min lediga dag idag!

Började med att plocka bort alla uteblommor och rensa pallkragarna och klippa ner några buskar. Efter det så bestämde jag mig för att ta bilen upp mot Tjulträsk och ta några höstbilder. Parkerade vid grustaget och gick ner till hängbron som går över till Tjulåleden och tog ett par kort där. Då jag kom upp därifrån hade jag redan bestämt mig för att gå en bit efter leden upp till  Marsivagge. Den biten blev ända upp till Gaisats och ner efter fyrhjulingsvägen och sedan en halvtimmes promenad efter landsvägen till grustaget där jag parkerat bilen! Tre och en halvtimme tog min lilla promenad 🙂

                        En häftig tur men en tur med underbart vackra färger! Här kommer några bilder

DSCN7470

 

DSCN7482

 

DSCN7484

 

DSCN7485

 

DSCN7489

 

DSCN7493

 

DSCN7495

 

DSCN7500

 

DSCN7503

 

DSCN7505

 

DSCN7490

 

DSCN7504

 

                                Så här glad blev jag när jag började närma mig bilen 🙂

DSCN7510

                                                              Fina färger efter landsvägen också

DSCN7508

 

9 kommentarer

 1. Kathrin

  Vilka underbara färger! Härligt att få tillbringa sin lediga dag ute i naturen 🙂
  Jag blir riktigt avundsjuk på Dig som har så nära till den vackra fjällen.

  //Kathrin

 2. Judy

  Beautiful photos! What a lovely time of year when the trees change color. Nice that you enjoy the outdoors with all the peacefulness and beauty. Judy

 3. Anette Renman

  Åh så vackert. Din blogg får mig att längta ännu mer upp till älskade ammarnäs ????
  Tack för att du bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.