Liten uppdatering

 

Kanske dags att uppdatera min blogg lite så att ni ser att jag fortfarande är vid liv.

 

Sedan sist jag skrev så har jag varit ledig en vecka och varit till Harads och hälsat på barn och barnbarn. Åkte förra lördagen och kom hem i fredags, hade sällskap av Gunilla som följde med till Ewa i Boden. Har haft trevliga dagar och kvällar, gjort både lite nytta och haft nöjet att umgås både med Marcus, hela familjen Norberg samt Ewa och Curt i Boden. Dagarna går bara alltför fort, tyvärr, men jag gläds i alla fall åt den tid jag var där.

Nästa gång blir det att hälsa på Nicklas med familj i Lycksele, dit kan jag ju lätt åka med buss så det blir mest troligt att jag åker någon torsdag här framöver och stannar till söndag. Ska bli riktigt spännande att se hur mycket mitt senaste barnbarn Eileen har vuxit 🙂

DSCN7437

 

Nu ska det inte dröja lika länge innan jag gör ett nytt inlägg i bloggen! Vi hörs!

2 kommentarer

  1. Ann-Elise Jakobsson

    Tjena Kinna !! Saknar din blogg när det dröjer för länge( ca 2- 3 dagar) går in varje dag för att kolla. Du får oss att längta upp till Ammarnäs. Förlåt att jag är lite krävande men du är Ammarnäs ambasabör. Dina bilder samt det du skriver är kanon. Vi kommer upp om ett par veckor. Agne bakar goda bullar så vi bjuder på kaffe om du har tid. Ha det så bra o fortsätt blogga Ann-Elise o Agne på Aspvägen

    • Kinna Persson (inläggsförfattare)

      Tack Ann Elsie! Så här långt uppehåll är för länge, ska inte hända igen ☺ Om det passar kommer jag gärna och smakar Agnes bullar. Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.