Nytt golv o matta

Återigen en jättefin och strålande dag! 5,5 gr i morse.

Vi ska lägga nytt golv och matta i köket på affären så Sune som skulle lägga golvet ville börja tidigt i morse så jag cyklade ner före klockan sju och jag vill lova att det bet lite i kinderna, men oj så uppfriskande det var! Nu är golvet på plats och på söndag kommer mattläggaren för att spackla och på måndag läggs mattan in. Behövligt!

I eftermiddag har jag varit med i Sameradion angående dom dyra chipsen från Potatisbacken i Ammarnas 🙂 Dom har sålt alla 100 askarna med fem chips i varje för femhundra kronor per ask. 50000 kronor skänks nu till välgörande ändamål. Det var ju bra!

Nu stänger Sanna och jag snart butiken och jag cyklar hemåt i halvmörker men jag har givetvis reflexväst på mig 🙂

Vi hörs! Ha en skön kväll alla!

 

En kommentar

  1. Jones Lena Hebderg

    Även Leksandslöken fanns med i dessa fantastiska chips!

    Må så gott i Ammarnäs, vi saknar Er där uppe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.