Gomorron!

Usch va hurvigt det är ute,, grått och lite kallblåst nu men det blir säkert bättre under dagen! Vet att det är någon där ute som inte tycker om att jag skriver om vädret men det bryr jag mig inte om, detta är min blogg 🙂

Helgen började med att vi direkt efter jobbet på fredagkväll stannade för After Work på Guide Center, tänk va härligt att slippa hem och laga mat utan få sätta sig ner vid dukat bord och äta gott. Trevligt sällskap vid bordet gör ju inte saken sämre!  Förra fredan var jag också dit, då var vi fyra, nu var  vi närmare tjugo personer.

Lördagmorgon var det vitt på vägen när jag gick till jobbet. Då det är ganska lugnt med kunder på veckorna så är det roligt på helgerna när det är lite mera folk i rörelse, stugägare och campinggäster som är uppe. Efter jobbet så bytte Lennart till vinterdäck och jag pysslade på här inne, håller på att ta fram bilder till en Ammarnäskalender för 2017, och det är inte lätt att göra det, är alldeles för självkritisk när det gäller att välja ut bilder!!

Igår tog jag en promend med hunden och hälsade på Gunilla, drack kaffe och satt och pratade en stund innan jag gick hem igen.  Sedan till jobbet en stund, fick sluta lite tidigare så jag gick hem och bara njöt och började sticka sockar.

Nu ska ni ha en bra dag alla!

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.