Åggovaare

Ja, nu är vi inne i vintertiden! En fördel är ju att det är ljusare på morgonen men nackdelen att det blir fortare mörkt på eftermiddagen. Varför måste vi hålla på att ändra mellan sommar- och vintertid? Skulle vi inte klara oss med att hela tiden köra med sommartid?

Vi har i alla fall en solig och fin dag! Tog fika med oss och gick upp till Åggovaare, en fin plats med vacker utsikt och inte så långt att gå dit heller. Såg järvspår halvvägs dit upp. Det blåste lite kallt då vi kom upp så fikat tog vi nere vid Bissitjbäcken istället.

DSCN7596

DSCN7592

DSCN7595

DSCN7597

DSCN7607

DSCN7606

 

DSCN7616

 

DSCN7618

3 kommentarer

  1. Curtan

    Men det finns ju egentligen inget som heter ”vintertid”, utan det är ju faktiskt den normala tiden, som var innan man kom på detta vansinne med ”sommartid.” 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.